2 noiembrie 2017

Despre Gala

Gala Tineretului din România este un eveniment care își propune să recunoască meritele tuturor celor implicați în proiecte și inițiative cu și pentru tineri din România. Acest eveniment este inițiat și organizat de Ministerul Tineretului și Sportului.

 

Gala Tineretului din România este înainte de toate o sărbătoare a tinerilor și o oportunitate de a mulțumi tuturor pentru implicarea în proiectele destinate lor.

Dar dincolo de asta, Gala Tineretului din România, ajunsă deja la a patra ediție, este o celebrare a reușitelor  și anul 2017 vine cu mult mai multe reușite decât până acum- cele 137 de proiecte înscrise în competiție sunt, de fapt, 137 de povești de succes prin care viața unuia sau mai multor tineri a fost schimbată în bine. Este un semn clar că mișcarea de tineret din România este din ce în ce mai bine ancorată și are capacitatea de a fi un agent al schimbării în comunitățile din România.

Pentru că ceea ce ne dorim cu toții până la urmă- și acesta a fost principalul obiectiv al MTS în anul 2017-  este să derulăm proiecte și politici care să ne aducă mai aproape de tineri, de mediile în care se află, și mai ales să răspundă provocărilor cu care aceștia se confruntă.

Sunt mândră de fiecare dintre cei 137 de participanți și vreau să îi felicit din toată inima pentru că au muncit, și-au luat din timpul lor liber și au implementat aceste proiecte. De aceea, pentru noi, ei sunt, cu toții, învingători.

 

Mult succes tuturor!

Doamna Secretar de Stat Gabriela Podașcă