2 noiembrie 2017

Despre Gala

Gala Tineretului din România este un eveniment care își propune să recunoască meritele tuturor celor implicați în proiecte și inițiative cu și pentru tineri din România. Acest eveniment este inițiat și organizat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Ne bucurăm că şi în acest an reuşim, împreună cu partenerii noştri, să organizăm Gala Tineretului din România.
Scopul Galei este de a recunoaşte proiectele de valoare şi implicarea tinerilor în societate, prin activitățile demarate.
Ceea ce dorim noi să promovăm este că statul, indiferent de mijloacele prin care acţionează, nu este decât unul dintre actorii societăţii, iar fără munca depusă de asociaţiile neguvernamentale nu ar reuşi să îşi atingă obiectivele. 
Anul acesta numărul proiectelor depuse spre jurizare a fost de 143, în creștere față de anii precedenți, fapt care mă bucură nespus.
Noutatea evenimentului din acest an îl reprezintă premierea celor mai active Case de Cultură, Centre de Tineret și Direcți Județene pentru Sport și Tineret, pentru activitatea de peste an.
Ceea ce doresc să le transmit celor care sunt şi care, cel mai probabil, vor continua să fie implicaţi în activitatea de tineret este că implicarea și dedicarea lor sunt sursa care inspiră o nouă generație.
Remus MUNTEANU – Secretar de Stat