Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Andrei Popescu | Gala Tineretului din România

Andrei Popescu

Andrei are câteva idei fluide precum educația, învățarea nonformală sau voluntariatul. Motiv pentru care a fost voluntar în diverse organizații de tineret unde a fost implicat în proiecte și evenimente locale, naționale și internaționale. Rolurile asumate au variat de la lipit afișe până la formator, coordonator de proiect sau președinte de organizație și reprezentant în structuri europene.

Din 1999 până în 2006 a lucrat pentru programul Grundtvig dedicat educației adulților în cadrul Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale. Următorii șapte ani a coodonat programul Tineret în Actiune care finanța proiecte de învățare nonformală pentru tineri. Din ianuarie 2014 până în decembrie 2015 a coordonat departamentul care se ocupa de comunicarea programului Erasmus+, revenind după un intermezzo, în februarie 2018, pentru a contribui la lansarea și implementarea noului program Corpul European de Solidaritate.

Între timp a avut o aventură de un an, o lună, o săptămână și o zi ca Secretar de Stat pentru tineret în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului iar din ianuarie 2017 face free-lancing ca trainer sau  facilitator educațional.

În viața de zi cu zi îi place să citească (în special SF&F), să facă un pic de sport (deși nu exagerează), preferă muntele (deși este născut la mare) și rar zice nu unui board game.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.