Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Andrei Popescu | Gala Tineretului din România

Andrei Popescu

Andrei Popescu
Coordonator, Corpul European de Solidaritate

Are câteva idei fluide dar care se întorc, de obicei, în aceleași puncte: tineret, învățare nonformală sau voluntariat. Dar și unele aparent utopice dar fixe precum ecosisteme și politici publice care chiar să funcționeze (în special legate de tineret).

 

Motiv pentru care a fost voluntar în diverse organizații de tineret unde fost implicat în proiecte și evenimente locale, naționale și internaționale.
Din 1999 până în prezent a lucrat în domeniul finanțării europene în cadrul Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale în programe de tineret, voluntariat și educația adulților (Tineret în Acțiune, Erasmus+, Corpul European de Solidaritate) dar și ca secretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului sau consilier al Ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene.

Altfel, mai face free-lancing ca trainer sau  facilitare de evenimente și procese de învățare participativă.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.