Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Baia Mare Beach Handbal Challenge | Gala Tineretului din România

Baia Mare Beach Handbal Challenge

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

Proiect: Baia Mare Beach Handbal Challenge

Aplicant – Club Sportiv Marta Baia Mare

Baia Mare Beach Handball Challenge este un eveniment cu un impact deosebit pe mai multe segmente. Din punct de vedere sportiv, principalele efecte pe care și le-a propus sunt promovarea acestui sport relativ nou în peisajul competițiilor sportive și angrenarea a cât mai multor sportivi amatori și profesioniști în practicarea lui. Beach Handbalul este totodată și un excelent factor educațional, principiul de bază al filosofiei sale fiind „fair-play”-ul. O altă componentă importantă din punct de vedere al tinerilor este oferirea prin acest eveniment al unui cadru ideal pentru socializare, dezvoltarea abilităților de organizare, coordonare și delegare și nu în ultimul rând oferă tinerilor posibilitatea de a-și petrece timpul liber într-o comunitate care promovează principii de viață sănătoase.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.