Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Become | Gala Tineretului din România

Become

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

become

Titlu proiect: Become

Organizația: AIESEC Timișoara

Proiectul Become a avut loc în Timișoara în perioada 15 iunie – 7 august 2016. În cadrul acestui proiect, 30 de studenți din toate colțurile lumii și-au petrecut vara în Timișoara în calitate de voluntari în diverse ONG-uri. Impactul adus de acești tineri este cel desprins din activitatea celor 5 ONG-uri colaboratoare, în special pe partea de marketing și branding unde studenții internaționali și-au lăsat amprenta. Valoarea adaugată a acestui proiect este mediul multicultural prin care s-au creat strategii și idei pentru comunitatea de tineret timișoreană.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.