Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Bucurie în Mișcare România | Gala Tineretului din România

Bucurie în Mișcare România

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

Proiect: Bucurie în Mișcare România

Aplicant – Asociația 11even

 

Scopul principal al acestui program este acela de a promova sportul și mișcarea în comunitate, aducând împreună voluntari, cluburi și instituții din zona sportului cu oameni din comunitate, doritori de exemple practice referitoare la unde și cum pot aduce mișcarea în viața lor de zi cu zi. Principalele 4 obiective ale campaniei din 2017 au fost: implicarea a minimum 650 de voluntari în program, organizarea a minimum 1000 de activități practice în cele 16 orașe în care a fost  implementat proiectul, implicarea a minimum 200 de cluburi și instituții sportive în acest proiect cât și generarea a minimum 500 de clipuri postate de persoane care fac mișcare în cadrul inițiativei 1 milion de secunde de mișcare.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.