Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Caravana ”Fotbalul m-a făcut MARE” | Gala Tineretului din România

Caravana ”Fotbalul m-a făcut MARE”

Proiect: Caravana ”Fotbalul m-a făcut MARE”

Aplicant: Asociație Club Sportiv Academic Craiova

Ideea proiectului a fost aceea de a găsi o metodă atractivă și eficientă prin care să cooptăm în clubul nostru fete din mediul rural, talentate la fotbal, pentru a completa grupele deja formate și a se pregăti într-un mediu adecvat, care să le permită accesul către marea performanță.

Eleve din 13 școli au avut șansa să participe, în școala lor, sau foarte aproape de aceasta, la o competiție sportivă, cu ajutorul căreia s-a desfășurat și o selecție, organizată într-un mod foarte atractiv. Am încurajat, motivat și am primit în clubul nostru, toate fetele care au manifestat dorința de a practica fotbalul. Cu ajutorul voluntarilor am pregătit Caravana și premiile pentru fiecare școală participantă și ne-am deplasat în 4 zone ale județului Dolj. În deschiderea Turneelor Zonale au fost meciuri demonstrative între profesorii elevelor și organizatori. Echipele clasate pe locul I, în fiecare zonă, au participat la Turneul Final, la Craiova, unde au fost premiate și s-au acordat și premii speciale.

Așadar, dintre 150 de participante, 35 ne-au pășit pragul, 24 au fost deja legitimate, 15 performează încă, în diferite turnee amicale și în Campionatul Național de Junioare U13 organizat de Federația Română de Fotbal. Din septembrie 2019 ni s-au alăturat alte 6 fete care au intrat la liceele din Craiova.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.