Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Caravana NOMAD – Educație nonformală | Gala Tineretului din România

Caravana NOMAD – Educație nonformală

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

nomad

Titlu proiect: Caravana NOMAD – Educație nonformală

Organizația: A4ACTION – Asociația pentru Inițiative și Dezvoltare Continuă

Proiectul NOMAD – CARAVANA DE EDUCAȚIE NONFORMALĂ a fost dezvoltat sub forma unei caravane prin care s-a urmărit realizarea a 6 evenimente de educaţie nonformală în 6 locaţii diferite din Judeţul Ilfov: Snagov, Brăneşti, Vidra, Otopeni, Corbeanca şi Buftea. Activitățile de educație nonformală desfășurate au fost: activități de timp teambuilding (desfășurate outdoor), ateliere homemade, Storytelling, Târg de ONG-uri pentru ONG-urile din Ilfov și Bibliotecă Vie.

În cadrul acestui proiect peste 5.000 tineri au fost informați despre metode de petrecere a timpului liber prin intermediul platformei de socializare Facebook (a celor 5 pagini ale partenerilor) și 330 tineri au devenit ambasadori ai proiectului prin participarea în cadrul activităţilor de educaţie nonformală realizate în fiecare dintre cele 6 localităţi prin care caravana trecut.

Proiectul a fost desfășurat în perioada 01 august 2015 – 31 octombrie 2015 și a fost implementat în parteneriat cu următoarele ONG-uri din Ilfov: Asociația Geo Club, Asociaţia de Tineret MOTION, Rise and Shine Youth Association și Asociaţia D.G.T.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.