Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Cătălin Narcis Tăbăcaru | Gala Tineretului din România

Cătălin Narcis Tăbăcaru

Narcis este director executiv al Agenției pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere Investiții și Promovare a Exportului (AIMMAIPE) Iași, o instituție reprezentativă în promovarea și implementarea programelor guvernamentale de finanțare a afacerilor. Licențiat în economie, cu o experiență profesională de peste 20 de ani, din care mai mult de 10 ani în cadrul AIMMAIPE Iași, promovează cultura antreprenorială și implicarea tinerilor în afaceri.

“Toate politicile publice privind dezvoltarea economică trebuie să țină cont de resursa umană, cea care dă cu adevărat valoare capitalului financiar, prin muncă și creativitate. Consider că educația antreprenorială a tinerilor de astăzi va sta la baza dezvoltării viitoare a țării noastre. Start-up Nation România este un program guvernamental de succes, care oferă tinerilor șansa de a se implica și  reuși în afaceri, și de ce nu, un motiv în plus să rămână în țară printre cei dragi.”


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.