Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Champions United | Gala Tineretului din România

Champions United

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

champions

Titlu proiect: Champions United

Organizația: Asociația 11even

Champions United este un proiect organizat de Asociația 11even și susținut de Kaufland România, parte din programul “Creatori de Viitor” ce s-a desfășurat în perioada 23-29 iulie, în Cluj-Napoca. La cea de-a 3-a ediție, s-au reunit 120 de liceeni cu performanțe deosebite din România și Republica Moldova. Un punct de atracție în agenda acestui an l-a reprezentat concursul de proiecte la care au fost invitați să participe liceenii împărțiți în 10 echipe, concurs în urma căruia 3 dintre aceste idei au beneficiat de un buget total de finanțare de 30000 lei.

Între liceenii selectați să ia parte la acest program s-au regăsit medaliați la olimpiade naționale și internaționale, câștigători de concursuri în domeniul creației artistice, precum și elevi cu implicare deosebită în voluntariat și în proiecte extrașcolare. Participanții au avut șansa să întâlnească mentori din diverse domenii: Cristi Danileț (judecător și membru al CSM), Sebastian Văduva (decan al GrifƖts School of Management), Rareș Pamfil (absolvent al Harvard University, cu un masterat la London School of Echonomics și actualmente masterand la University of Oxford), Dan Isai (CEO al Salad Box) și mulți alții. Sesiunile interactive sau vizitele în laboratoarele Universității Tehnice, i-au adus pe participanți mai aproape de ceea ce înseamnă inovația văzută prin ochii celor care performează în prezent în diverse domenii.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.