Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Creating LEADERS of HOSPITALITY | Gala Tineretului din România

Creating LEADERS of HOSPITALITY

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

creating

Titlu proiect: Creating LEADERS of HOSPITALITY

Organizația: Icep Hotel School

 

Piața turistică hotelieră în România are un curs ascendent și o evoluție continuă, iar serviciile sunt aliniate la standardele internaționale. Din acest motiv cei implicați în industria hotelieră trebuie sa fie mereu actualizați cu noile tendințe, să fie orientați constant către client și să ofere servicii ireproșabile. Personalul trebuie să fie calificat, să anticipeze nevoile oaspeților, să fie mereu la dispoziția acestora și să ofere servicii excelente. Însă una din marile probleme actuale ale industriei hoteliere este lipsa acută a resurselor umane cu competenţe profesionale reale. În urma unui studiu în care s-a observat o lipsă acută de personal calificat si de calitate, ICEP HOTEL SCHOOL s-a gândit să vină în întâmpinarea acestor cerinţe și nevoi de pe piaţă astfel organizând cursuri de pregătire profesionala începând cu cele de calificare și terminând cu cele de formare managerială pentru viitorii sau actualii lucrători din organizaţiile hoteliere. Cursurile noastre au un impact imediat, și și-au atins rezultatele scontate, în urma absolvirii cursurilor de formare profesională Icep Hotel School deține un număr de 400 de absolvenți, iar din rândul acestora 90% dintre cursanții absolvenți au fost angajați în domeniul ospitalier.

Susținerea cursurilor a ajutat la formarea noilor profesioniști, la educarea lor continuă și au însemnat o contribuţie importantă la creșterea calităţii serviciilor.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.