Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Creatori de Viitor | Gala Tineretului din România

Creatori de Viitor

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

Proiect: Creatori de Viitor – Champions United

Aplicant – Asociația 11even

 

Creatori de Viitor – Champions United reunește an de an liceeni cu performanțe din România și Republica Moldova, acumulând în comunitatea sa peste 400 de tineri până în prezent. Programul ia forma unui camp de 7 zile și are în structura sa 3 componente principale, care corespund și obiectivelor stabilite de proiect. Pe deoparte există sesiunile interactive Transform, unde prin intermediul mentorilor invitați, este oferită participanților o perspectivă pozitivă asupra României. Cea de-a doua componentă o reprezintă competiția de proiecte sociale sau de antreprenoriat social Reform. În această competiție,  liceenii sunt provocați la muncă în echipă, la identicarea unor nevoi în societate, precum și la soluționarea lor, având parte și de consilierea unor mentori cu experiență în materie de business sau proiecte sociale. Nu în ultimul rând, programul vine și ca o formă de recunoștință față de performanțele acestor liceeni prin evenimentul ce marchează închiderea fiecărei ediții, Perform Gala.

 


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.