Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Cuza Open – Turneu județean de tenis | Gala Tineretului din România

Cuza Open – Turneu județean de tenis

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

1

Titlu proiect: Cuza Open – Turneu județean de tenis

Organizația: Colegiul Tehnic Al. I. Cuza, Suceava

Tendinţele sociale actuale și raportarea școlii la valorile socio-culturale naţionale și europene aduc în prim-plan rolul educaţiei prin intermediul școlii în valorificarea potenţialelor individuale ale elevilor din perspectiva educaţiei pentru timp liber și pentru sănătate. Proiectul s-a adresat unui grup ţintă format din elevi ai școlilor din orașul Suceava pentru care proiectul poate contribui la promovarea valorilor educaţiei pentru sănătate, a egalităţii de șanse, precum și la dezvoltarea abilităţilor de comunicare și relaţionare. Semnificativă este, în cazul școlii aplicante, ponderea mare a elevilor care provin dintr-un mediu defavorizat din punct de vedere economic pentru care proiectul poate contribui la o integrare socială mai bună. Nevoile pe care proiectul a încercat să le rezolve se referă la: slaba motivaţie a elevilor pentru activitatea sportivă, reducerea numărului de elevi dezinteresaţi de mișcarea sportivă, existenţa unei metalităţi greșite a elevilor cu privire la propriile posibilităţi de afirmare și dezvoltare, slabă cunoaștere a valorilor la nivelul sportului alb.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.