Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Dă culoare școlii tale! | Gala Tineretului din România

Dă culoare școlii tale!

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

adsd-sadss

Titlu proiect: Dă culoare școlii tale!

Organizația: Asociația Komunitas

Proiectul ”Dă culoare școlii tale!” a fost implementat de Asociația Komunitas cu scopul de a promova drepturile omului prin artă participativă în școlile din România. Proiectul a urmărit să creeze un model pilot inovator de program de artă participativă de tip pictură murală, în care 150 tineri, 7 profesori din 7 școli din România, 5 facilitatori și 7 artiști plastici au lucrat împreună în proiecte artistice participative care să exprime valori democratice, culturale şi perspective diferite. În urma proiectului au rezultat: 7 picturi murale participative de mari dimensiuni pe teme legate de valori democratice, antidiscriminare și drepturile omului/copilului; 150 elevi cu abilități dezvoltate de participare civică și exprimare creativă; o metodologie inovativă de artă participativă în școlile gimnaziale; un film documentar; un ghid de bune practici și un model pilot ce poate constitui în viitor un punct de pornire pentru programe complexe, cu o cuprindere mai amplă la nivel național, așa cum există în alte țări. ”Dă culoare școlii tale!” poate da startul unei mișcări la nivel național sprijinită de autorități centrale care să transforme școlile românești în unele mai vesele și prietenoase pentru copii.

 


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.