Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
DJST Sibiu | Gala Tineretului din România

DJST Sibiu

Aplicant: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu

 

În cadrul Programului de susținere a acțiunilor de tineret au fost finanțate: –  proiecte de tineret proprii și/sau în parteneriat ale DJST Sibiu; – proiecte ale ONGT – organizatii neguvernamentale de tineret selectate la concursul local – tabere naţionale şi tematice. DJST Sibiu coordonează două centre de tineret Centrul de Tineret Sibiu și Centrul de Tineret Rășinari. În cadrul Centrului de tineret AICI Sibiu se derulează proiecte care vizează domenii cum sunt: Animație, Interculturalitate, Comunicare.

Timp de 7 ani, peste 47 000 de tineri au beneciat de activitățile permanente,  de proiectele inițiate de centrul de tineret sau de proiectele inițiate de asociații de tineret și desfășurate in centrul de tineret.

În cadrul centrului de tineret sunt organizate permanent activități de informare/ documentare, consultanță/consiliere și educație nonformală (spectacole de teatru și muzică, expoziții, lansări de carte, conferințe, cursuri de formare de interes pentru tineri, cursuri de managementul proiectului, cursuri de scriere de proiecte, cursuri de voluntariat și managementul voluntarilor, comunicare dar și ateliere handmade, ateliere de miscare și vorbire).

Centrul de tineret Rășinari este primul centru de tineret care s-a înințat în mediul rural, a luat ființă în anul 2003. Deservește prin serviciile oferite toată zona Mărginimii Sibiului. In acest timp peste 20 000 de tineri au beneciat de activitățile permanente,  de proiectele inițiate de centrul de tineret sau de proiectele inițiate de asociații de tineret și desfășurate în centrul de tineret.

DJST Sibiu are in subordine și centre de agrement funcționale, centre care sunt suport pentru derularea de activități de tineret: Centrul de Agrement „Trecătoarea Cerbilor” PLTINI; Centrul de Agrement RÂUL SADULUI; Centrul de Agrement CISNĂDIOARA; Centrul de Agrement OCNA SIBIULUI; Centrul de Agrement ȘANTA-PĂLTINIȘ. În aceste centre de agrement s-au desfășurat în anul 2018 tabere de odihnă, tematice, naționale si cantonamente.

 


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.