Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
DJST Dolj – Competitia Tineretii editia a XI-a | Gala Tineretului din România

DJST Dolj – Competitia Tineretii editia a XI-a

Proiect: Competiția Tinereții, editia a XI-a

Aplicant: Direcția Județenă pentru Sport și Tineret Dolj

“Competiţia Tinereţii”, ajunsă deja la cea de-a XI-a ediţie, antrenează anual peste 6 000 de tineri liceeni şi se derulează pe durata unui an şcolar sub forma unui concurs între liceele din judeţul Dolj. Este proiectul cel mai longeviv şi cu cel mai mare impact în rândul tinerilor doljeni. Reuşita lui  se datorează, în primul rând, parteneriatului care există de câţiva ani între Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, autorităţile publice locale şi judeţene, instituţiile publice cu atribuţii în domeniul culturii, educaţiei şi tineretului, organizaţiile neguvernamentale.

Competiţia Tinereţii este organizată de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj  şi susţinută financiar de Ministerul Tineretului şi Sportului şi de Consiliul Judeţean Dolj. Este un proiect care oferă liceenilor ocazia să se descopere, să se valorizeze, să lucreze în echipă şi să-şi dezvolte sentimentul de apartenenţă la instituţia în care învaţă şi la comunitatea în care trăiesc. A debutat cu Parada Liceelor și a inclus probe artistice şi sportive, de cultură generală, de artă culinară, de dezbateri şi oratorie, de jurnalism şi de literatură, de cunoaştere a patrimoniului cultural al Craiovei şi de antreprenoriat.  Impactul deosebit al proiectului  a determinat  ca, la ediţia din acest an, pe lâangă liceele craiovene, să participe şi  Liceul Teoretic Independenţa Calafat, numărul liceelor participante fiind de 18.

 

 


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.