Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
DJST Sibiu – CT Rasinari – Ziua Tineretului Rășinari 2019 | Gala Tineretului din România

DJST Sibiu – CT Rasinari – Ziua Tineretului Rășinari 2019

Proiect: Ziua Tineretului Rășinari 2019

 Aplicant: DJST Sibiu/ Centrul de Tineret Rășinari

Data de 12 mai 2019 a fost destinată sărbătoririi « Zilei Naționale a Tineretului» în Rășinari, județul Sibiu, în zona Căminului Cultural.

Cu prilejul acestei zile sunt organizate activităţi sociale, culturale, artistice şi sportive care vizează domeniile de interes pentru tineri. De asemenea, s-a oferit tinerilor și voluntarilor posibilitatea de a se exprima, de a se implica în organizarea acestei manifestări și, nu în ultimul rând, un cadru organizat de a petrece momente de voie bună împreună.

Programul eveniment a cuprins momente artistice începând cu ora 17.00:   ARTGOTICA- Reprezentație animație stegari;  COMPANIA DE TEATRU BECOME – Spectacol interactiv; ANSAMBLUL CĂLUȘARII DIN RĂȘINARI- Dansuri populare.

De asemenea, tineri interpreți locali au urcat pe scenă pentru a încânta publicul: Ana Severin și Vlad Bozdoghină- chitară si voce, Florentina și Veniamin Fogoroș- muzică instrumentală, George Bogdan- saxofon.

Trupa de dans a Școlii Gimnaziale Octavian Goga Rășinari, SUBURBIA 11, a încheiat reprezentația tinerilor sibieni.

Seara s-a încheiat cu un recital al căntărețului Dorian Popa.

 


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.