Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
DJST Valcea – Tabăra Națională Arta in natura | Gala Tineretului din România

DJST Valcea – Tabăra Națională Arta in natura

Proiect: Tabăra Națională Arta în natură

Aplicant: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea

Contactul cu natura aduce o serie de beneficii. În aer liber, tinerii devin mai conştienţi, având ocazia să-şi folosească toate simţurile, atenția, spiritul de observație și capacitatea de a învăța. Activităţile în natură sunt importante pentru a menţine condiţia fizică şi cea mentală în stare bună. Tabăra Națională Artă în natură  s-a  adresat tinerilor cu înclinații și abilități în domeniul artelor, având în program activități artistice, ecologice și recreative în mijlocul naturii, ca o alternativă la consumul excesiv de gadgeturi. Câteva dintre obiectivele asumate de către organizatori au fost: dezvoltarea creativității și a abilităților inovative în domeniul artei, creșterea gradului de informare privind efectele benefice ale activităților nonformale în natură, precum și încurajarea implicării tinerilor în activităţi de protejare şi conservare a mediului înconjurător.

Au participat 90 tineri din 15  județe – Călărași,  Teleorman, Ialomița, Olt, Gorj, Dolj, Argeș, Dâmbovița, Sibiu, Brașov, Vaslui, Iași, Bihor, Maramureș, Vâlcea și Municipiul București. Rezultatele proiectului au fost:  90 de tineri  participanți la activități, 5 ateliere de creație în natură, 200 lucrări realizate la atelierele  de creație, 2 activități de informare, 1 activitate de ecologizare, 9 activități educativ recreative – drumeții, vizite obiective culturale, competențe artistice, culturale, ecologice, lingvistice și de lucru în echipă.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.