Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Doina Melinte | Gala Tineretului din România

Doina Melinte

Doina Ofelia Melinte

Vicepreședinte, Agenția Națională Anti -Doping

 

Începând din iunie 2012 sunt Vicepreședinte al Agenției Naționale Anti – Doping.

În perioada iunie 2009 – iunie 2012 am fost președinte al Autorității Naționale de Sport și Tineret iar în perioada 1993 – 2009 director al Direcției Județene de Sport și Tineret Bacău.

În calitate de manager în administrația publică, am lucrat cu foarte multe organizații neguvernamentale, dezvoltându-mi astfel, în cadrul activităților desfășurate, capacitatea de lucru în echipă.

Timp de 22 de ani am practicat sport de performanță, obținând medalia de aur la J.O. de la Los Angeles, medalii de aur și argint la Campionatele Mondiale, 2 medalii de aur la Campionatele Europene, 5 medalii de aur, 1 medalie de argint și 2 medalii de bronz la Cupa Mondială, 2 medalii de bronz la Cupa Europei, 6 medalii de aur și 1 medalie de argint la Campionatele Balcanice, 8 medalii de aur și 3 medalii de argint la Grand Prix-uri.

Situația sintetică: Loc I – 31; Loc II – 13; Loc III – 8.

De-a lungul carierei am realizat 4 recorduri mondiale. Două dintre ele au fost doborâte după 27 de ani.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.