Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Educație Incluzivă în școlile prahovene | Gala Tineretului din România

Educație Incluzivă în școlile prahovene

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

educatie-inclusiva

Titlul proiectului: Educație Incluzivă în școlile prahovene

Organizația: ARES’EL

145 de tineri cu oportunități reduse din județul Prahova au fost implicați în dezvoltarea unui sistem sustenabil de incluziune socială a tinerilor cu oportunități reduse în general și a tinerilor romi în special. Activitățile în care aceștia au fost implicați sunt: caravana, cafeneaua publică, seminar, laborator și dezbateri.

Rezultatele proiectului: 305 participanți în cadrul proiectului, 20 de parteneri implicați în proiect, 145 de tineri cu oportunități reduse incluși prin intermediul activităților proiectului, un site al proiectului, o strategie de incluziune a tinerilor cu oportunități reduse realizată cu ajutorul beneficiarilor proiectului.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.