Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Elie Wiesel Study Tour 2017 | Gala Tineretului din România

Elie Wiesel Study Tour 2017

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

Proiect: Elie Wiesel Study Tour 2017

Aplicant – American Councils România

Ideea acestui proiect a luat naștere în urma parteneriatului strâns cu Ambasada Statelor Unite ale Americii în România. Alături de aceștia s-a gândit un program complet și complex, prin care 25 de liceeni și studenți să aibă ocazia de a înțelege un eveniment istoric tragic: Holocaustul și de a extrage din acesta lecții de viață și de comportament. Uneori, nu poți înțelege istoria dacă nu mergi în locurile marcate de ea… așa că în vizita de studiu a fost inclus un tur al Auschwitz I și Birkenau, alături de ghizi locali și de un profesor român de istorie.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.