Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Excepționalii 2016 | Gala Tineretului din România

Excepționalii 2016

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

exce

Titlu proiect: Excepționalii 2016

Organizația: Asociația Școala de Valori

Pentru o săptămână, s-au adunat la București, 77 de tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 19 ani, dornici să schimbe lumea. Alături de ei au fost antreprenori de succes, oameni model din comunitatea business și traineri cu experiență din Școala de Valori pentru a crea un context în care să creștem împreună. Din 2014, am început să formăm o comunitate de tineri activi cu inițiativă și curaj, care dezvoltă proiecte sau activități educative și stimulează astfel spiritul de inițiativă și dorința de acțiune a colegilor de generație din orașele în care locuiesc.

Comunitatea Excepţionalii 2016 este formată din: 15 Antreprenori începători – tineri activi, freelanceri, cu abilități de leadership, inițiative de business sau proiecte de tip ONG; 10 Inovatori şi Inventatori – pasionați de știință; 31 Contribuitori în societate – voluntari și activiști cu atitudine, rezultate și vechime în implicarea socială; 3 Modelatori de opinie – tineri care au propriul blog, canal de YouTube, au participat la TEDx sau au apărut în presă, cu abilități excelente de public speaking; 16 Performeri inspiraţionali – adolescenţi cu performanțe deosebite în domeniul: artistic, sportiv, academic. Participanții au trecut printr-un program educativ non-formal şi inovator, alcătuit din mai multe experiențe ce se completează, pentru a-i ajuta să își dezvolte încrederea în sine și curajul de a își pune ideile în practică. Alături de oameni model, traineri și mentori, de la începutul proiectului până la evenimentul de follow-up, care a marcat încheierea tuturor proiectelor pe care și le-au propus în cadrul programului, participanții au beneficiat de un parcurs educațional inovativ și inedit.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.