Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Eye Care/ Day Care | Gala Tineretului din România

Eye Care/ Day Care

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

eye-care-day-care

Titlu proiect: Eye Care/ Day Care

Organizația: Team for Youth, Baia Mare

Proiectul Eye Care/Day Care a fost un proiect finanțat în cadrul Serviciului European de Voluntariat de 12 luni, care a implicat 7 voluntari din 4 țări: Polonia, Belarus, Ucraina și Estonia. Activitățile din cadrul proiectului au avut 2 grupuri țintă: persoane cu deficiențe de vedere și copii între 7 și 12 ani. Activitățile principale ale proiectului s-au axat pe 2 niveluri:

  1. În partea de Day Care, ele au fost dedicate copiilor. S-au desfășurat 4 programe afterschool și 6 tabere de vară în zone rurale din județul Maramureș și Sălaj. Activitățile au inclus: crearea de decorațiuni, felicitări de ziua mamelor, mărțișoare, sport, limba engleză, vizite la muzee, discuții cu specialiști despre meserii, drumeții în natură, lecții de arheologie, piese de teatru, concursuri de talente sau prezentări culturale.
  2. În partea de Eye Care a proiectului, voluntarii au organizat evenimente printre care s-au numărat: “Caravana cinematografică pentru nevăzători” – filme special accesibilizate; “Călătorii imaginare”, prezentări culturale adaptate nevăzătorilor; “Redescoperă Baia Mare prin simțuri”, cei prezenți au avut șansa de a (re)descoperi orașul într-un labirint senzorial; “Prin ochii lor”, spectacol de teatru, poezie, muzică și dans; cursuri de limba engleză nivel începător și intermediar. Rezultatele sunt vederile create de voluntari cu subiectul “cum ți-a schimbat SEV-ul viața”, precum și o broșură cu 26 de jocuri și idei de activități ce pot fi utilizate în lucrul cu copiii.

Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.