Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Festivalul Zilele Nordului 2019 | Gala Tineretului din România

Festivalul Zilele Nordului 2019

Proiect: Festivalul Zilele Nordului 2019

Aplicant: Asociația Nord

Sub sloganul Rădăcinile Cresc, festivalul mobilizează comunitățile locale și diaspora Nordului în proiecte de dezvoltare durabilă prin cultură, care cresc an de an mândria locală, încrederea în comunitate și interesul publicului larg de a vizita regiunea.

Zilele Nordului activează nu numai Darabaniul, cel mai nordic oraș al României, ci și alte comunități din regiune, care găzduiesc evenimente muzicale, culturale, educaționale sau sportive diverse. Acest comunități sunt legate între ele prin Tururile Nordului, care scot la iveală poveștile nedescoperite ale regiunii.

Misiunea acestui proiect este de a contribui la transformarea socială și dezvoltarea durabilă a Nordului prin creșterea implicării civice a tinerilor și a turismului cultural în regiune.

Zilele Nordului este un festival-pretext, o întâlnire transformatoare atât pentru participanți, cât și pentru spațiul în care ea are loc.

Folosim energia festivalului și emulația creată în jurul lui pentru a mobiliza oameni și resurse în proiecte de revitalizare urbană, culturală și socială, ca fiecare ediție a Zilelor Nordului să lase ceva în urmă. Scopul nostru este să contribuim la revitalizarea Nordului (spațiul Iași – Botoșani – Suceava – Cernăuți – Chișinău) prin proiecte de revitalizare a turismului și a vieții culturale în regiune.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.