Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Georgeta Bucur | Gala Tineretului din România

Georgeta Bucur

Georgeta Bucur

Președinte, Asociaţia Down Plus București

Georgeta Bucur a fondat Asociaţia Down Plus București în anul 2014. Are o experienţă vastă  în sectorul organizațiilor neguvernamentale și  în lucrul cu tinerii cu dizabilităţi. A coordonat proiecte și  echipe de voluntari, a organizat diferite activităţi, toate având același scop și anume acela de a arăta lumii potenţialul pe care îl au tinerii cu sindrom Down. Înainte să organizeze evenimente devenite deja marcăproprie Asociaţia a fost doar un concept abstract pornit de la nevoia unei mame al cărui copil are sindrom Down. În acest moment Asociaţia se poate mândri cu campioni internaţionali la schi, gimnastică, înot, role dar și cu  designeri, modele și artiști.

În anul 2020 Asociaţia iniţiază proiectul Fitoceainăria SanThé, o oază de pace din București unde servirea este făcută exclusuiv de tineri cu sindrom Down și cu alte dizabilităţi.

 

 


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.