Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Gina Apolzan | Gala Tineretului din România

Gina Apolzan

Gina Apolzan

Gina Apolzan este specialist în Dezvoltarea Adolescentilor si Tinerilor în cadrul UNICEF.

Absolventă a Facultătii de Psihologie și Știinte ale Educatiei, Universitatea din Bucuresti, cu un master in educație integrată la aceeași facultate, Gina Apolzan are o experiență de peste 15 ani cu și pentru societatea civilă și cunostințe vaste despre sectorul ONG din România.

A urmat cursuri de formare în analiza tranzactională și este psihoterapeut la Societatea Română de Analiză Tranzacțională. În 2010, a fost bursieră a primei ediții a școlii de vară Human Rights and Drug Policy, organizat de Central European University.  Și-a început cariera ca voluntar la vârsta de 18 ani, fiind pe rând asistent social, psihoterapeut, trainer și coordonator de programe naționale si internaționale, destinate copiilor și tinerilor apartinând grupurilor vulnerabile.

Din 2009, lucrează într-o organizație internațională și a coordonat echipa de experți care a elaborat prima Strategie de Tineret a României.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.