Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Global Talent | Gala Tineretului din România

Global Talent

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

global

Titlu proiect: Global Talent

Organizația: AIESEC România

Global Talent oferă tinerilor oportunitatea de a căpăta experiență profesională într-un mediu internațional. Proiectul își dorește să le deschidă tinerilor orizonturile și să-i transforme în cetățeni globali, conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul lor și cu atitudinea necesară pentru a acționa pentru schimbare. Din 2015 au participat în proiect 183 de tineri, care au avut oportunitatea de a avea un impact asupra mediilor de afaceri din țările de pe toate cele 5 continente, dar și un impact asupra formării lor personale și profesionale, prin dezvoltarea a patru abilități de leadership esențiale: orientarea către soluții, conștientizarea de sine, capacitatea de a-i inspira și motiva pe cei din jur și dezvoltarea însușirilor unui cetățean global. Aceștia s-au reîntors în România și contribuie activ la dezvoltarea societății prin aplicarea ideilor inovative în mediile în care își desfășoară activitatea profesională.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.