Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
International Student Week în Timișoara | Gala Tineretului din România

International Student Week în Timișoara

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

asdadsadsa

Titlu proiect: International Student Week în Timișoara

Organizația: Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (Liga AC), Timișoara

 

ISWinT (International Student Week in Timişoara) este un festival internaţional dedicat studenţilor din toate colţurile lumii. Acesta a crescut de la an la an, ajungând anul acesta la cea de-a 23-a ediţie, mereu fiind însuflețit de o echipă nouă, idei noi şi un număr tot mai mare de participanţi. Pe scurt, săptămâna festivalului ISWinT este cea în care diversitatea culturală internațională poposește în orașul de pe Bega.

Studenți din toată lumea se pot înscrie la festival, iar în urma unui scurt proces de selecție sunt acceptați în comunitatea ISWinT și invitați în Timișoara să ia parte la activitățile organizate special pentru ei. Principalele activități sunt atelierele de lucru, dar și evenimentele deschise publicului timișorean. Festivalul pune accentul pe multiculturalitate și tradiții, iar participanții interacționează cu alți tineri din toate colțurile lumii.

Astfel, în fiecare an, în luna iulie, Timişoara devine un oraş multicultural, consolidând astfel poziția urbei pe harta centrelor culturale de talie internaţională. De asemenea, participanţii au ocazia să descopere tradiţiile româneşti, ca apoi să le facă cunoscute prietenilor de peste hotare.

Echipa de organizare este formată în totalitate din studenţi voluntari, care transformă în fiecare an ISWinT într-o experienţă de viaţă care rămâne întipărită în minţile şi sufletele participanţilor, organizatorilor și tuturor celor care interacționează în mod direct sau indirect cu fenomenul ISWinT.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.