Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
IT Engineering Contest (ITEC) | Gala Tineretului din România

IT Engineering Contest (ITEC)

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

Proiect: IT Engineering Contest (ITEC)

Aplicant – Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare (Liga AC)

 

Proiectul aduce laolaltă mai multe generaţii de tineri, elevi şi studenţi, dornici de a învăţa lucruri noi în domeniul tehnologiei. În primul rând, acest proiect aduce o provocare tinerilor cu pasiune pentru industria programării, prin posibilitatea de a participa la probe precum algoritmică, design grafic şi dezvoltarea de aplicaţii desktop şi web, unde aceştia pot participa în echipe de câte doi, încurajându-se munca în echipă. Mai mult, îi pune în contact direct cu firme IT, partenere proiectului, având astfel de șansa de a se familiariza cu tehnologii de ultimă oră, folosite în companiile de top din România. În al doilea rând, elevii au şansa de a cunoaşte domeniul universitar, mai ales că aceştia sunt îndrumaţi pe parcursul proiectului, atât de reprezentanţii firmelor partenere, cât şi de profesorii Facultăţii de Automatică şi Calculatoare, având şansa de a învăţa mai mult decât ceea ce se face la şcoală.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.