Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Iubim Muntele | Gala Tineretului din România

Iubim Muntele

[fblike]

 

Proiect: Iubim Muntele

Aplicant: Asociația CAVNICarii

 

Proiectul „Iubim Muntele” a implicat 15 tineri căvnicari în viața comunității, prin activități de marcare, ecologizare și degajare a vegetației pe 7 trasee turistice din localitate. Totodată, proiectul a promovat voluntariatul în rândul tinerilor, ca și activitate care poate contribui la dezvoltarea și bunăstarea comunității. Astfel, s-au creat oportunități pentru activități turistice și pentru perioada verii, Cavnicul fiind vizitat de foarte mulți turiști doar pe timpul iernii.

Timp de 4 luni, tinerii voluntari, alături de cei de la Salvamont Cavnic au luat la pas traseele turistice. Folosind vopsea, un motoerăstrău și saci menajeri, au reușit să redea iubitorilor de munte 7 trasee pe care aceștia se pot bucura de frumusețea naturii, amplasând și 20 de săgeți de ghidare turistică. A fost creată și o hartă care cuprinde toate traseele, care a fost pusă la dispoziția autorităților publice locale, a unităților de cazare din localitate și a turiștilor.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.