Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
LiceEniada | Gala Tineretului din România

LiceEniada

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

2

Titlu proiect: LiceEniada

Organizația: Fundația Noi Orizonturi Lupeni – Clubul IMPACT INFOPET (Colegiul Național de Informatică Carmen Sylva), Petroșani

Clubul a avut mai multe motive pentru care și-a dorit să participe la acest proiect, printre care: dorința de a face activități noi, interesul de a promova importanța sportului în rândul liceenilor, schimbarea percepției despre ,,Școala altfel”, dezvoltarea spiritului de echipă, promovarea voluntariatului și a activităților sociale și dezvoltarea spiritului competitiv, dar și dorința de a strânge cât mai multe fonduri pentru a implementa proiectul.

Prin acest proiect echipa și-a dorit să evite lipsa implicării elevilor și a profesorilor în programul „Școala Altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun” prin propunerea unui program de activități sportive și culturale, comun tuturor liceelor din Valea Jiului, sub formă de competiții și discuții, dezbateri pe diferite teme de interes pentru tineri.

Printre activitățile proiectului au fost cele care urmăreau stabilirea de parteneri din rândul liceelor din Valea Jiului, atragerea de sponsorizări în sprijinul proiectului și derularea competițiilor sportive planificate. Rezultatele sunt reflectate în cele 8 parteneriate încheiate cu licee din zona și Primăria Petroșani, în sumele obținute din sponsorizări și implicarea unui număr de aproximativ 200 de tineri (participanți si organizatori) în toate activitățile proiectului.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.