Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Lift your skirt, save your life! | Gala Tineretului din România

Lift your skirt, save your life!

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

Proiect: Lift your skirt, save your life!

Aplicant – Societatea Studenților Mediciniști Iași

 

Proiectul a avut drept beneciari studentele din Iasi, femei cu vârste cuprinse între 18 – 26 ani. Acestea au beneciat de consultații ginecologice gratuite, inclusiv ecografie pelvină, examen mamar, analize microbiologice, cât și screening gratuit pentru cancerul de col uterin, a doua cauză de deces prin cancer în rândul femeilor din România. Deși există un program național de screening, acesta se adresează femeilor peste 24 de ani. Prin proiectul nostru, o proporție mare de studente au beneficiat de prima consultație ginecologică facută vreodată, cât și de informare cu privire la diferitele riscuri la care se expun, neprezentându-se constant la consultațiile ginecologice. De asemenea, în cadrul proiectului, 15 studenți la medicină au fost instruiți în efectuarea consulturilor ginecologice.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.