Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Limitless Me | Gala Tineretului din România

Limitless Me

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

Proiect: Limitless Me

Aplicant – Asociaţia Avangarde

 

Proiectul a fost conceput pentru a da mai departe experienţa şi competenţele acumulate de lucrătorii de tineret implicați în proiect, în programele de educație nonformală şi Youth Work, urmate de aceştia. Proiectul reprezintă o oportunitate şi cadrul adecvat pentru conştientizarea beneciilor introducerii de metode şi instrumente de învăţare non-formală, precum şi a colaborării cu lucrătorii de tineret în activitatea de livrare a curriculei formale. Dintre obiectivele principale, menționăm includerea dialogului intercultural şi a diversităţii de gen ca teme transversale în activitatea lucrătorilor de tineret și conştientizarea personalului didactic privind beneciile introducerii elementelor de educaţie nonformală în activitatea de livrare a curriculei formale.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.