Mihaela Nabăr

Mihaela a preluat, la începutul acestui an, conducerea Fundaţiei World Vision România. Cu o experienţă de aproape 12 ani în World Vision, Mihaela a ocupat mai multe poziţii în cadrul organizaţiei, în ultimii opt ani fiind Director al Departamentului de Achiziții și Management al Granturilor.

Din funcţia de Director al Departamentului menţionat mai sus, a avut, printre altele, rolul de a dezvolta un model de finanţare sustenabil pentru Fundaţie şi de a crea parteneriate strategice prin care să ajungem la cât mai mulţi copii care au nevoie de sprijinul nostru. În perioada în care Mihaela a ocupat această funcţie, portofoliul de granturi accesat şi implementat de World Vision România a fost de peste 50 de milioane de euro.

Pe lângă activităţile desfăşurate în cadrul World Vision România, Mihaela are o experienţă vastă atât în mediul academic – a fost profesor colaborator la Facultatea de Studii Europene în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca şi cercetător în cadrul aceleaşi Universităţi, cât şi în mediul instituţional: este expert în accesarea fondurilor europene, membru în Comitetul pentru Coordonarea și Managementul Acordului de Parteneriat UE şi  membru în Comisia de Monitorizare a Programului Operaţional Capital Uman în cadrul Ministerului pentru Fonduri Europene, este membru în Advisory Board-ul Coaliţiei Române pentru Fonduri Structurale, membru în Grupul de Lucru EU responsabil cu negocierea cadrului financiar pentru Strategia de Dezvoltare a României şi membru fondator al Centrului pentru Studii Politice şi Relaţii Internaţionale, Cluj Napoca.

 

Directorul Executiv al World Vision România are un doctorat în Istoria economiei şi Relaţii economice internaţionale la Universitatea Babes-Bolyai, este absolventă de Master la Universitatea Marne-la-Valle, Paris (specializarea ştiinţe politice) şi la Universitatea Babes-Bolyai (specializarea studii europene comparative).

 

Din iulie 2019, Mihaela Nabăr este Președintele Consiliul Director al Federației Volum.

 

 


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.