Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Milica Georgescu | Gala Tineretului din România

Milica Georgescu

Milica Georgescu a studiat la Facultatea de Matematică a Universității București și, ulterior, la Facultatea de Sociologie din cadrul aceleași instituții de învățământ superior. A urmat, de asemenea, cursurile postuniversitare de Comunicare Managerială, la Universitatea Politehnică București.

Cu peste 10 ani de activitate desfășurată în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, se poate spune că Milica are o experiență bogată în domeniul proiectelor de tineret.

În prezent, Milica Georgescu este sociolog în cadrul Serviciului Observatorul Român de Droguri și Toxicomanie din cadrul Agenției Naționale Antidrog.

Între Ministerul Tineretului și Sportului și Agenția Națională Antidrog există un vechi parteneriat, în special în domeniul proiectelor de prevenire a consumului de droguri.

 


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.