Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Nicolae Robu | Gala Tineretului din România

Nicolae Robu

imagine-robu-nicolae-500x500

Nicolae ROBU, Primarul Municipiului Timișoara, apreciază și sprijină dintotdeauna tinerii și realizările lor, atat din postura de primar cât și din cele de fost Rector și fost Prorector al Universității Politehnica Timișoara. Programul Timișoara – Capitala Tineretului din România este un program pe care l-a sprijinit din prima clipă și este alături de echipa organizatoare la multe evenimente implementate. A acceptat cu bucurie invitația Ministerului Tineretului și Sportului de a se implica în jurizarea Galei Tineretului din România.
În perioada 2008 – 2012 Nicolae ROBU a fost Senator al României din partea Partidului Naţional Liberal, Secretar al Comisiei de Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport a Senatului României. În prezent este profesor conducător de doctorat la Universitatea „Politehnica” din Timişoara, deținând și următoarele distincții academice: Profesor Onorific al Universității OBUDA din Budapesta, Ungaria, Doctor Honoris Causa al Universității ”Aurel Vlaicu” din Arad, România, Doctor Honoris Causa al Université d’Artois, Franța, Membru de Onoare al Academiei Americano-Române de Științe și Arte, Membru de Onoare al Academiei Oamenilor de Știință din România.
Îi place să vizioneze fotbal şi este iniţiatorul proiectului ACS Poli Timişoara şi unul dintre principalii decidenţi în Clubul ACS Poli Timişoara. Joacă el însuşi fotbal, ca vârf de atac, în echipa Universităţii „Politehnica” din Timişoara, pe care, de altfel, o şi conduce, în echipe ad-hoc pentru jocuri demonstrative, alături de foşti fotbalişti -a jucat cu Hagi, McKein, Rotariu, Giuchici, Velcea ş.a.-, dar şi în diverse alte formule, alături de prieteni, studenţi, etc. Îi place să asculte muzică, dar şi să cânte la chitară şi voce şi să compună. Are cca 30 compoziţii proprii, dintre care 13 sunt şi orchestrate, fiind avute în vedere pentru un posibil album. A cântat în Clubul timişorean The Note, împreună cu Nicu Covaci, Ovidiu Lipan-Ţăndărică şi ceilalţi membri ai trupei Phoenix.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.