Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Oana Năstase | Gala Tineretului din România

Oana Năstase

Oana are experință de peste 16 ani în implementare de proiecte naționale și internaționale, training și consultanță. A fost direct implicată în proiectul care a introdus în COR ocupația „Lucrator de tineret”, precum și în dezvoltarea standardului ocupational “Lucrator de tineret” și în pilotarea programei de formare a primei generații de Lucrători de tineret din România.
A lucrat timp de 7 ani cu studenții Universității din București, în perioada 2003-2010, în calitate de colaboratoare a Departamentului de Studii Culturale Europene (Facultatea de Litere) și se simte și acum la fel de tânară .
Oana are experiență în business, având propria companie, și cunoaște foarte bine și domeniul non-guvernamental (a înființat un ONG în 2005, a oferit consultanță și a furnizat training pentru mai multe ONG-uri de-a lungul timpului).
Mai nou, a ales administrația publică centrală: Oana este, în prezent, directorul de cabinet al Ministrului Fondurilor Europene.
Îi plac sporturile de echipă, mai ales fotbalul și handbalul, fiind prezentă la toate meciurile pe care CSM București le joaca in EHF Champions League acasa .


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.