Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
ProVEȘTI Digitale | Gala Tineretului din România

ProVEȘTI Digitale

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

pro

Titlu proiect: ProVEȘTI Digitale

Organizația: Asociația Tinerii Voluntari – Valea Călugărească

Având ca scop creșterea vizibilităţii ONG-urilor de tineret prahovene, proiectul și-a propus să dezvolte competenţele în utilizarea programelor digitale pentru reprezentanţi ai 14 ONG-uri, astfel încât activităţile lor să fie atractive pentru tinerii care doresc să se implice în activităţile de voluntariat.

În cadrul proiectului au fost organizate două ateliere de lucru: unul care a urmărit dezvoltarea competenţelor de comunicare media (organizat în Ploiești) și celălalt a urmărit dezvoltarea competenţelor digitale (organizat în Sibiu).

Conţinuturile au fost abordate utilizându-se metode nonformale.

În primul atelier de lucru au fost prezentate informaţii generale despre comunicare, tehnici de comunicare în social media, comunicare publicitară (utilizarea afișelor în campaniile de promovare), rolul website-ului, comunicatul online de presă, utilizarea Facebook-ului pentru comunicarea interpersonală.

În al doilea atelier de lucru au fost prezentate programele Movie Maker și Audacity. Tinerii au realizat filme digitale utilizând fotografiile realizate pe parcursul deplasării spre Sibiu. Acești tineri au asigurat vizibilitatea ONG-ului din care provin, prin proiectarea de povești digitale din activităţile propriilor organizaţii.

Evenimentul final al proiectului s-a adresat tinerilor liceeni care doresc să aleagă voluntariatul ca un mijloc de a se implica în activităţi comunitare. Au fost prezente 100 persoane, reprezentanţi ai altor ONG-uri, reprezentanţi ai instituţiilor care lucrează cu tineri și reprezentanţi ai autorităţilor.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.