Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Școala ideilor altfel (ediția III) | Gala Tineretului din România

Școala ideilor altfel (ediția III)

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

scoala

Titlu proiectului: Școala ideilor altfel (ediția III)

Organizația: Asociația Atelierul de Idei

 

În perioada Școala Altfel, 18-22 aprilie 2016, Asociația Atelierul de Idei din Galați a desfășurat cel mai amplu proiect de educație nonformală din Galați, pus la dispoziția instituțiilor de învățământ gălățene. Proiectul „Școala Ideilor Altfel” s-a aflat la a treia ediție și a vizat domenii precum cel artistic; jurnalism; educație pentru sănătate și stil de viață sănătos; dezvoltare personală; educație nonformală; educație ecologică și protecția mediului; abilități de viață; consiliere și orientare; drepturile omului; voluntariat etc. Ideile pentru activități au aparținut voluntarilor și au fost selectate în urma unui brainstorming realizat la nivelul organizației, în perioada premergătoare proiectului. În felul acesta, lista activităților propuse a ajuns să cuprindă următoarele: Sesiune de informare despre Drepturile și Obligațiile elevului; Școala mea ideală; Mass-media, între informare și dezinformare; Scenariul vieții mele; Educația din România, încotro? – dezbatere pe tema sistemului de învățământ din România; Igiena personală, Cartea ta de vizită; Persoane cu handicap care au influențat istoria; Pădurea Drepturilor Omului; Codul Bunelor Maniere; Spune stop poluării!; Atelier de creație din materiale reciclabile; Astăzi este o zi bună pentru nonformal; Nu fi spectator, acordă primul ajutor!; Voluntariatul, rampa mea de lansare; Curs despre transparența autorităților publice.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.