Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Servicii de suport pentru tinerii afectați de COVID-19 | Gala Tineretului din România

Servicii de suport pentru tinerii afectați de COVID-19

Proiect: Servicii de suport pentru tinerii afectați de COVID-19

Aplicant: Asociația Semper Musica Tecuci

Prin proiectul ”Servicii de suport pentru tinerii afectați de COVID-19”, Asociația Semper Musica – Filiala Galați a oferit sprijin direct și imediat, prin telefon, Whatsapp și Facebook messenger, tinerilor de la nivel național, 15-24 ani, afectați de situația creată de pandemia COVID-19. Astfel, în perioada 15 aprilie – 15 septembrie 2020, în prima perioadă a pandemiei și a restricțiilor, 4 psihologi/consilieri de dezvoltare personală au oferit consiliere online GRATUITĂ pentru tinerii afectați de izolare, consecințele izolării și efectele pandemiei, o atenție deosebită fiind acordată tinerilor din rural, cu părinți la muncă în străinătate, din familii mono-parentale sau orice alt tânăr afectat de pandemie. Serviciul a fost disponibil zilnic, între orele 10:00 și 20:00, și pe WhatsApp și după ora 20:00.

596 tineri au primit consiliere gratuită. 36% dintre tinerii consiliați, ca urmare a pandemiei, au manifestat probleme de adaptare, confuzie, frică, dor de prieteni, iubit/ă, familie; 24% au manifestat anxietate, oboseală psihică, stimă scăzută de sine, furie și gânduri suicidale. Consiliere psihologică oferită a redus din efectele acestor stări cauzate de efectele pandemiei COVID-19, prevenind situații poate dramatice în rândul tinerilor.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.