Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Sibiu Fringe Festival | Gala Tineretului din România

Sibiu Fringe Festival

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

asdadas-dsads

Titlu proiect: Sibiu Fringe Festival

Organizația: Asociația Internațională de Tineret Become

Scopul principal al SIBIU FRINGE FESTIVAL este dezvoltarea festivalului prin încurajarea producțiilor independente în zona artelor spectacolului și atragerea unui număr impresionant de tineri din alte zone ale țării. La momentul actual sunt peste 4000 de tineri absolvenți de teatru ce nu au un loc de muncă, iar anual ies de pe băncile școlii peste 200 de tineri artiști ce vor îngroșa rândurile celor fără posibilități de angajare la stat. Sibiu Fringe Festival este o platformă de prezentare a producțiilor teatrale independente. Tineri artiști organizați sub formă de ONG-uri sau pur și simplu sub forma de grupuri formale produc anual în sistem independent peste 100 de spectacole la nivel național. Multe dintre aceste spectacole în limita posibilităților organizatorice ajung la Sibiu unde sunt prezentate publicului larg.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.