Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Social Impact Award Romania | Gala Tineretului din România

Social Impact Award Romania

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

social
social-impact-awardTitlu Proiect: Social Impact Award Romania

Organizația: Global Shapers Bucharest Hub

Social Impact Award este o competiție de idei pentru studenții care vor să producă o schimbare în societate într-un mod constructiv. Misiunea proiectului este promovarea antreprenoriatului social în rândul studenților și tinerilor din Europa Centrală și de Est, prezent în alte 9 țări: Austria, Republica Cehă, Grecia, Bosnia și Herțegovina, Macedonia, Muntenegru, Rusia, Serbia și Slovacia.

9 echipe cu idei de afaceri sociale au ajuns în marea finală a competiției SIA 2016, care și-a anunțat câștigătorii pe 29 septembrie. După 3 luni de incubare a afacerilor, 3 echipe au câștigat câte un premiu de 1500 de euro, mentorat și oportunitatea de a participa la SIA Europe Summit, la Viena, alături de câștigătorii din Europa. Anul acesta, competiția desfășurată în România a atras în cadrul evenimentelor peste 500 de tineri dornici să contribuie și să aducă un impact social în jurul lor. Echipa SIA a oferit 15 workshopuri de antreprenoriat social în universități din București, Cluj, Timișoara, Craiova și Iași. Pe baza deciziilor luate de juriu, 9 echipe au fost selectate și au avut acces la o serie de ateliere, ca parte a programului de incubare pe parcursul verii.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.