Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Summer DEIS | Gala Tineretului din România

Summer DEIS

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

Proiect: Summer DEIS

Aplicant – Asociația pentru Dezvoltare prin Educație, Informare și Susținere – D.E.I.S

Acest proiect a reușit să aducă voluntariatul mai aproape de tineri, pornind de la tinerii voluntari ai asociației și pasiunea lor și a altor tineri din oraș pentru muzică. Astfel, pentru a răspunde nevoii tinerilor voluntari, aceștia au participat la o activitate de formare în domeniile leadership-ului, al comunicării și al lucrului în echipă, facilitată de lucrători de tineret, sub forma unui teambuilding. A doua parte a răspuns, în primul rând, nevoilor de informare eficientă și de activități culturale care să le permită tinerilor artiști să se exprime. Concret, cei 20 de tineri voluntari au organizat un concert de muzică, direct în stradă, în cadrul căruia s-a promovat voluntariatul în general, precum și oportunități concrete de voluntariat.

 


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.