Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Széll Lőrincz | Gala Tineretului din România

Széll Lőrincz

Széll Lőrincz

Subprefect, Instituția Prefectului – Județul Hunedoara

Széll Lőrincz este în prezent subprefectul județului Hunedoara.

Și-a început activitatea de tineret, in anul 1990 ca voluntar într-o asociaţie de tineret din Lupeni. În cei 30 de activitate în domeniul tineretului a înfiinţat şi condus mai multe  organizaţii şi fundaţii de şi pentru elevi, studenţi şi tineret, a iniţiat şi coordonat numeroase proiecte de şi pentru tineret locale, regionale, naţionale şi internaţionale. A fost vicepreşedinte al Consiliului Tineretului din România şi membru în Biroul Executiv al Consiliului Tineretului din Sud – Estul Europei.

În perioada 2005 – 2010 a fost Director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret Hunedoara, în perioada 2010 – 2012 vicepreşedinte cu rang de subsecretar de stat al Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, iar în perioada 2012 – 2021 Director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport și Tineret Hunedoara.

A absolvit  cursurile Agenției Naționale a Funcționarilor Publici pentru înalți funcționari publici și masteratul în administraţie publică și dezvoltare comunitară la Facultatea de Științe din cadrul Universității Petroșani.

 


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.