Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Tabăra din Pridvorul Satului – Împreună pentru Tineri! | Gala Tineretului din România

Tabăra din Pridvorul Satului – Împreună pentru Tineri!

[fblike]

 

Proiect: Tabăra din Pridvorul Satului – Împreună pentru Tineri!

Aplicant: ATOR Iași

 

 

Proiectul Tabăra din Pridvorul Satului -Împreună pentru Tineri! reunește 46 ediții  de tabără, de 3-4 zile în 46 de sate din județele Iași, Neamț și Botoșani. Desfășurat sub sloganul Nici un copil fără vacanță! Împreună pentru tineri! proiectul, cu un buget de 15.000 Euro a fost implementat cu ajutorul a 8 echipe alcătuite din 100 de voluntari.

Cele 46 de tabere au reunit peste 230 de ateliere de lucru, 92 campionate sportive, 40 de conferințe, 46 spectacole și focuri de tabără dar și peste 7000 de ore de voluntariat. Au necesitat încheierea peste 60 de partenetriate cu școlile, primăriile sau parohiile din satele în care s-au desfășurat taberele. Vorbim despre un maraton de activități educaționale desfășurat în 46 de sate, care a avut un număr de 3700 beneciari direcți în perioada 15 iunie-7 septembrie 2018. Programul tip al unei singure tabere:  Ateliere tematice : dans, muzică, lectură, lucru manual, tir cu arcul  Activități sportive: fotbal, badmington, jocurile olimpice  Ateliere de dezvoltare personală (14-28 ani): Comunicare și Vorbire liberă  Vânătoarea de comori (joc de echipă),  foc de tabără, activități culturale, conferință.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.