Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Tinerii de azi, liderii de mâine – ediția a III-a | Gala Tineretului din România

Tinerii de azi, liderii de mâine – ediția a III-a

Proiect: Tinerii de azi, liderii de mâine – ediția a III-a

Aplicant: Asociația Creștin – Umanitară Slujirea Vieții

Proiectul a creat o legătură între învățarea formală, informală și cea profesională, tinerii fiind învățați să facă un plan de afaceri, să întocmească un CV, să scrie o scrisoare de intenție. În plus, s-au întalnit cu potențiali angajatori și cu antreprenori de succes, au susținut în echipă sesiuni de informare a colegilor de școală, au organizat evenimente publice: Târgul Primăverii, ONGFest și o conferință de presă.

Folosind metode nonformale, tinerii și-au descoperit potențialul personal într-o manieră simplă, si-au dezvoltat abilitațile organizatorice, au facut schimb de experiență și au exersat metode de lucru în echipă. Prin implicarea voluntarilor, elevi și profesori, au fost organizate 2 editii ale Scolii de business, s-au realizat 9 planuri de afaceri, au fost sustinute 278 de sesiuni de informare, beneficiarii au participat la 4 Târguri de joburi iar 63 dintre tinerii beneficiari s-au angajat.

Activitățile desfășurate în cadrul proiectului au contribuit la stimularea creativității și curiozității tinerilor participanți în domeniul economic, dezvoltarea simțului antreprenorial, dezvoltarea personală a  tinerilor participanți, promovarea programelor pentru tineret.

 


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.