Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Tutori pentru noua generație | Gala Tineretului din România

Tutori pentru noua generație

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

tutori

Titlu proiectului: Tutori pentru noua generație

Organizația: Organizația Studenților Mediciniști din Cluj

Proiectul ”Tutori pentru noua generație” al departamentului de Educație Medicală din cadrul Organizației Studenților Mediciniști s-a născut din necesitatea reală a studenţilor de a fi susținuți și îndrumați în primii lor pași în mediul universitar. În cadrul proiectului, studenții din anii mai mari vin în susținerea colegilor lor mai tineri, studenți în anul I la Facultatea de Medicină, cu scopul de a le facilita integrarea armonioasă în mediul academic. Astfel a fost format un networking funcțional, prin care să fie împărtășite din experiențe, pentru a facilita adaptarea și dezvoltarea generației ce ne succede. În acest mod, s-a  stabilit o conexiune reală și strânsă cu întreg anul I.

De asemenea, printr-o serie de activități destinate acestora, s-au format deprinderile necesare adaptării la tot ceea ce este nou în anul I. Ulterior, ne-am concentrat în a forma prietenii în cadrul studenților, pentru a dezvolta capacitatea de lucru în echipa și  de a implementa spiritul de fair-play, atât de important dezvoltării viitorilor medici.

Prin activitatea noastră, venim în completarea pregătirii oferite de universitatea noastră şi sprijinim procesul de educare și informare continuă, astfel încercând să susținem creșterea sistemului educațional medical românesc.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.