Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
USR SummerCamp | Gala Tineretului din România

USR SummerCamp

Proiect: USR SummerCamp

Aplicant: Uniunea Studenților din România

 

Proiectul USR SummerCamp a oferit cadrul propice de petrecere a timpului liber, într-un mod cât mai benefic, angrenând tinerii participanți în activități care au un impact major, atât la nivel micro – asupra lor ca indivizi și a comunității din care fac parte, precum și la nivel macro – asupra societății.

500 de tineri din toată țara au mers în tabere la Costinești, organizate pe perioada a 2 luni (iulie și august). Aceștia au participat la o serie de sesiuni de instruire cu privire la modalitățile de derulare a activităților de voluntariat, management de proiect și managementul voluntarilor. Cu noțiunile teoretice acumulate, participanții au organizat în mod practic 150 acțiuni de voluntariat în Costinești, unde au implicat 6000 de tineri veniți în taberele studențești oferite de către Ministerul Tineretului și Sportului, promovând astfel un stil de viață sănătos. Dintre acestea amintim: organizarea de competiții sportive pe plajă, organizarea de seri culturale de folk și muzici bune, activități de ecologizare, sesiuni de activități de energizare și animație și treasure hunt-uri.

În urma proiectului, studenții beneciari au acumulat o serie de abilități practice și noțiuni teoretice, care îi vor ajuta în activitatea ulterioară de voluntariat și, de asemenea, în eventualitatea obținerii unui loc de muncă.

 


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.