Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Vocea Tinerilor, Vocea Ta! | Gala Tineretului din România

Vocea Tinerilor, Vocea Ta!

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

vocea

Titlu proiect: Vocea Tinerilor, Vocea Ta!

Organizația: Asociația YMCA Baia Mare

Proiectul ”Vocea Tinerilor, Vocea Ta!” a fost un curs de formare pentru 20 de tineri cu vârste între 14-35 ani, proveniți din comunitatea maramureșeană, ce a avut loc în Stațiunea Izvoare, Maramureș. Scopul proiectului a fost de a promova educația nonformală și de a stimula participarea tinerilor în viața comunității. Cursul a pus accent pe utilizarea metodelor de educație non-formală pentru creșterea gradului de participare a tinerilor la viața comunității, sub toate aspectele ei: sociale, educaționale, culturale, economice, de sănătate.

Proiectul a urmărit să formeze 20 de lideri de tineret care să joace un rol esențial în stimularea, motivarea și implicarea co-vârstnicilor în activități de voluntariat și în policile publice de tineret.

Impactul anticipat asupra tinerilor participanți a fost de a dobândi noi cunoștinte și noi aptitudini în ceea ce privește educația non-formală, experimentând diverse metode și instrumente non-formale de lucru. Competențele dobândite le vor fi utile în dezvoltarea aptitudinilor și abilităților acestora atât pe plan personal cât și profesional.

În urma activităților de muncă în echipă participanții și-au dezvoltat abilitățile de lider, au deprins tehnici de comunicare, planificare strategică și luare de decizii, au învățat importanța educației non-formale în dezvoltarea personală.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.